Oscar Kraal

Bio

Al voor zijn 10e speelde Oscar regelmatig mee in de band van zijn vader, jazzgitarist Jack Kraal, en wist al jong dat hij beroeps drummer wilde worden.
Als tiener kwam hij bij Drumschool Cleuver, eerst voor les, maar al snel mocht hij daar zelf lesgeven. Zijn live carrière begon in de band van wijlen Rosa King. Daarna toerde hij met Candy Dulfer over de hele wereld. Ook speelde hij met Frank Boeijen, Keith Caputo, Postmen, Anouk, The Dutch Eagles en Niels Geusebroek. Momenteel speelt hij in de band van de Belgische singer-songwriter Milow. Sinds 2003 is hij als hoofdvakdocent, bandcoach en mentor verbonden aan de Popafdeling van het Amsterdams Conservatorium.

De lessen

In de afgelopen 3 decennia heeft Oscar een breed lesplan ontwikkeld, voor drummers van alle niveaus, dat zich vooral richt op het ontwikkelen van meer  spelplezier door middel van een betere instrumentbeheersing.
Via de bekende rudiment slagen, en met behulp van een paar handige systemen, helpt Oscar zijn leerlingen in een aantal simpele stappen zijn of haar drumvocabulaire enorm te verbreden.
 • 2-lessenkaart
  €120,-
 • 5-lessenkaart
  €300,-

Oscar geeft les op donderdagen en eventueel op vrijdagen en in het weekend.

Adres

Zuidlarenstraat 57
2545 VP, Den Haag
T: 070 444 96 47
E: info@rockitmusicproductions.nl

Contactformulier

  Speelt bij

  Milow

  Heeft gespeeld bij

  Rosa King, Candy Dulfer, Frank Boeijen, Keith Caputo, Postmen, Anouk, The Dutch Eagles en Niels Geusebroek

  Date

  20 november 2017

  Category

  Drumdocent