logo
Informatie - ROCKIT Music Studio’s
150
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-150,theme-mikado1,mikado-core-2.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-theme-ver-2.3,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 
ROCKIT Music Productions Oefenruimte Den Haag

Ruime oefenruimtes

Wij richten onze ruimtes zo ruim en praktisch mogelijk in en doen hiernaast ons best om ze netjes maar sfeervol te houden.

In elke ruimte staat een volledige backline en PA, bands kunnen zo altijd terecht. Mocht je een voorkeur hebben qua versterker of drumkit dat kun je dit altijd aan ons doorgeven. Wij proberen dan indien mogelijk in je wensen te voorzien. Hierdoor rouleren de backlines door de verschillende ruimtes en kan het dus zijn dat je niet altijd dezelfde backline in dezelfde ruimte hebt staan.

Professioneel en verzorgd

Wij doen ons uiterste best om elke ruimte van professionele apparatuur te voorzien.  Zo staar er bijv. een mooie Ludwig en een Adams kit, EV en Mackie speakers, een Presonus studiolive digitale mixer, Marshall en Fender amps en is er mogelijkheid tot het gebruiken van Laney vloer monitors.

In elke ruimte komt er genoeg daglicht binnen en is er goede verlichting zodat er bij dag en nacht fijn gewerkt kan worden.

Oefenruimte Den Haag ROCKIT Music Studio's
ROCKIT Music Studio's oefenruimte te huur Den Haag

Koffie & Thee

In alle ruimtes vindt je een espresso apparaat met cupjes, een water tank en in bijna alle ruimtes ook een waterkoker.

Zin in een frisje of een biertje? Ook dat kan! De studio’s hebben ieder een koelkastje gevuld met blikjes.

Eigen apparatuur opslaan

Het is mogelijk om voor €45,- per maand incl. btw,  je eigen backline op te slaan in onze handige opslag. De opslag is 24/7 bereikbaar. Zo kun je bij je repetities altijd op je eigen spullen spelen, en na een optreden je gear weer terugbrengen.

Onze opslag is beveiligd met een goed slot en een alarmsysteem.
Opslag is op eigen risico en alleen in combinatie met een abonnement/vaste huur.

ROCKIT Music Studio's oefenruimte Den Haag
ROCKIT Music Productions Logo