logo

Een indruk van onze studio's

Information - ROCKIT Music Studio’s
150
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-150,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.0,mkd-theme-ver-1.4.1,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 
ROCKIT Music Productions Oefenruimte Den Haag

Ruime oefenruimtes

Wij richten onze ruimtes zo ruim en praktisch mogelijk in en doen hiernaast ons best om ze netjes maar sfeervol te houden.

Zo zijn er twee ruimtes waar twee drumkits staan opgesteld,  zodat je hier fijn drumles kunt geven.  Andere lokalen zijn weer meer ingericht op gitaar-, bass- of zangles. Ook bevat elke ruimte een volledige geluidsinstallatie dus repeteren met een band is ook mogelijk.

Informatie opvragen

Professioneel en verzorgd

Wij doen ons uiterste best om elke ruimte van professionele apparatuur te voorzien.  Zo staar er bijv. een mooie Ludwig en een Adams kit, Mackie speakers, een Presonus studiolive digitale mixer, Marshall en Fender amps en is er mogelijkheid tot het gebruiken van Laney vloer monitors.

In elke ruimte komt er genoeg daglicht binnen en is er goede verlichting zodat er bij dag en nacht fijn gewerkt kan worden.

Informatie opvragen
Oefenruimte Den Haag ROCKIT Music Studio's
ROCKIT Music Studio's oefenruimte Den Haag

Eigen apparatuur opslaan

Het is mogelijk om voor €40,- per maand incl. btw,  je eigen backline op te slaan in onze handige opslag. De opslag is 24/7 bereikbaar. Zo kun je bij je repetities altijd op je eigen spullen spelen, en na een optreden je gear weer terugbrengen.

Onze opslag is beveiligd met een goed slot en een alarmsysteem.
Opslag is echter wel op eigen risico.

Informatie opvragen
ROCKIT Music Productions Logo