Workshops

Voor scholen, bedrijven en particulieren

Muziek workshop Den Haag

Scholen & BSO’s

Voor zowel basis- als middelbare scholen hebben wij een gevarieerd aanbod aan workshops. Denk aan workshops voor CKV, naschoolse activiteiten of een verlengde schooldag. Mocht uw specifieke wens hier niet tussen staan dan maken wij graag een workshop op maat!

Rockster voor een dag ROCKIT Music Productions

Bedrijven

Denk aan workshops speciaal gericht op teambuilding maar ook juist voor ontspanning. Werk als een team samen en krijg een geweldig tof resultaat! Ook te boeken in combinatie met een vergaderlocatie en/of catering.

muziek workshop

Particulieren

Leuke en gezellige bandworkshops voor jong en oud. Leer in een band spelen zonder dat je ervaring nodig hebt. Geschikt voor jong en oud (vanaf 7 jaar). Leuk voor (kinder)feestjes, vrijgezellenfeesten of gewoon als een gezellig uitje.

Over ons

Een klein stukje over ROCKIT

ROCKIT Music Productions

Team ROCKIT

ROCKIT Music Productions is de creatieve broedplaats van Bas Bergamin en Nikkie Freeke. Een bedrijf waarin alle aanvragen en ideeën serieus bekeken worden. Ze helpen klanten graag op een creatieve en persoonlijke manier om zo tot het beste eindresultaat te kunnen komen.

Met een team vol ervaren en professionele muzikanten verleent ROCKIT kwalitatieve clinics en gezellige workshops voor jong en oud.

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Heeft u een band maar de ritmesectie is nog niet zo gesmeerd als hij moet zijn? Bent u op zoek naar een naschoolse activiteit waar je moet samenwerken? Of bent u bezig met een evenement maar wilt u graag wat hulp bij het avondvullende programma? ROCKIT Music Productions maakt het mogelijk!

Geïnteresseerd? Neem snel een kijkje bij de verschillende workshops en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wij hopen u bij een van onze workshops te ontmoeten!