Workshops

Voor scholen bedrijven en particulieren

Scholen

Voor zowel basis- als middelbare scholen hebben wij een gevarieerd aanbod aan workshops. Denk aan workshops voor CKV, naschoolse activiteiten en verlengde schooldagen. Mocht uw wens hier niet tussen staan dan maken wij uw workshop op maat!

Workshops

Bedrijven

Denk aan workshops speciaal gericht op teambuilding maar ook juist voor ontspanning. Wij denken graag met u mee om uw bedrijfs-event compleet te maken.

Workshops

Particulieren

Leuke en gezellige handworkshops voor jong en oud. Leer in een band spelen zonder dat u ervaring nodig heeft. Leuk voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten of gewoon als een gezellig uitje.

Workshops

Over ons

Wat doet ROCKIT nu eigenlijk?

Team ROCKIT Music Productions muziek workshops

Team ROCKIT

Met een team vol ervaren en professionele muzikanten verleent ROCKIT kwalitatieve clinics en gezellige workshops voor jong en oud.

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Heeft u een band maar de ritmesectie is nog niet zo gesmeerd als hij moet zijn? Bent u op zoek naar een naschoolse activiteit waar je moet samenwerken? Of bent u bezig met een evenement maar wilt u graag wat hulp bij het avondvullende programma? ROCKIT Music Productions maakt het mogelijk!

Geïnteresseerd? Neem snel een kijkje bij de verschillende workshops en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wij hopen u bij een van onze workshops te ontmoeten!