Workshops voor scholen

Voor zowel basis- als middelbare scholen hebben wij een gevarieerd aanbod aan workshops. Denk aan workshops voor CKV, naschoolse activiteiten of een verlengde schooldag. Mocht uw specifieke wens hier niet tussen staan dan maken wij graag een workshop op maat!

ROCKIT Music Productions muziek workshops CKV

BAND-Connect

Met BAND-CONNECT willen wij leerlingen, vooral brugklasleerlingen, de mogelijkheid geven om nieuwe vrienden te maken en de kennismaking een stuk makkelijker te maken doormiddel van muziek. Samen in een band spelen!

ROCK-kid kinder feest band zingen

Vocal-group

Meerstemmig zingen, hoe doe je dat nou precies? Ervaring met noten en instrumenten is totaal niet nodig. In deze workshop leren leerlingen via de praktijk hoe ze goed samen en eventueel zelfs meerstemmig kunnen zingen.

ROCKIT Percussie Workshop

Percussie

Leer samenspelen door samen te werken. Percussie in de breedste zin. Wij bieden de workshops in verschillende varianten; djembé, wereldmuziek, trash-percusie, body-rhythm. Tijdens deze workshops leren de leerlingen naar elkaar te luisteren en samen te werken.

ROCKIT Podiumtechniek workshop

Podiumtechniek

Doel van de podiumtechniek workshops is om de geïnteresseerde leerling de benodigde kennis en ondersteuning te bieden om zo tijdens schooluitvoeringen zelf op een professionele manier zorg te dragen voor de technische kant van de avond.

ROCKIT DJ Beat Workshop

Bouw die beat!

DJ’s bouwen hun tracks tegenwoordig vaak op uit allerlei verschillende samples en effecten. Maar hoe werkt dat dan precies? In deze workshop leren de leerlingen hoe ze door middel van samples en effecten een eigen elektronische track/beat kunnen bouwen.

ROCKIT Music Productions muziek workshops op maat

Hit in 1 dag

Wat zijn de succesformules voor een wereldhit? Bij deze workshop wordt er samen met de leerlingen onderzocht wat de kenmerken zijn van een hit en gaan we vervolgens zelf ook een hit schrijven!

Muziek workshop Den Haag

Workshop op maat

Soms zijn de wensen voor een workshop net wat specifieker of verschillend dan een workshop die wij standaard aanbieden. Laten we samen om de tafel gaan want wij maken graag een workshop op maat!