Rockster voor een dag

DEN HAAG staat er bekend om; Popstad van Nederland! Veel bekende bands en artiesten hebben hier hun talent ontwikkeld en zijn uitgegroeid tot bekende Nederlanders. Heb jij stiekem ook altijd al zo’n droom gehad, maar durf je er niet aan toe te geven? Wij helpen jou je droom waar te maken!

Rockster voor een dag ROCKIT Music Productions

Bundel jullie krachten

Super leuk voor je vrijgezellen-/verjaardagsfeest! Jullie leren binnen 1,5 uur in een band te spelen en leren over ieder bandinstrument de basiskennis. Hoe speel je samen en wat is jouw taak binnen de band? Leer ’t allemaal in onze creatieve en gezellige workshop.

Tijdens de workshop bundelen jullie je krachten en hebben aan het eind van de workshop een nummer klaar om trots op te zijn! Het is natuurlijk ook leuk om een onvergetelijk nummer te oefenen voor uw vrijgezellenfeest, verjaardag of trouwdag. We coveren eigenlijk altijd een bestaand nummer, maar bent u écht creatief?! Dan schrijven we  er samen een nieuwe tekst op!

De workshop kan plaatsvinden op onze vaste locatie gevestigd in Den Haag of met goed overleg op een door u te bepalen locatie.
Contact opnemen